woensdag 24 april 2024

Verslag woensdag

De pyjamafuif van gisteren was een groot succes. Onze hippe dj, meester Thomas, draaide enkele ludieke en goed gekende schijven van de musical. Ook enkele klassiekers en liedjes uit de foute doos konden hier niet ontbreken. Na veel dansen en zingen kropen de kinderen goedgemutst in hun bed.

Om 8u schoven we samen aan aan de ontbijttafel, waar ons opnieuw een overheerlijk buffet stond op te wachten.
We maakten onze valiezen, namen nog een laatste groepsfoto en vertrokken richting Forestia. Het beloofde weer een spannende en avontuurlijke dag te worden. 

We begonnen in Forestia met het adventureparcours. Hiervoor konden we al onze spierballen tonen op het klimparcours. Elke leerling kon op zijn eigen niveau klimmen, waardoor dit een succeservaring was voor iedereen. Na twee uur klim- en klauterplezier aten we onze lunch in de cafetaria. 

Voor de laatste activiteit van deze bosklassen vertrokken we naar het dierenpark. Hier konden de dierenliefhebbers zich zeker uitleven. Uitgerust met wat dierenvoeder lokten we al snel wat hongerige dieren naar de omheining. Geiten, herten, lama's en nog vele andere dieren werden door de leerlingen gevoederd, wat soms tot wat glibberige handen en hilariteit leidde. We zagen ook enkele unieke dieren, zoals de bruine beer, zwarte beer, de grijze wolf, de bizon, de lynx... Zelfs de marmotten kwamen uit hun holletje om onze LODO's te begroeten.

Na een wandeling vol dierenplezier aten we een vieruurtje bij de bus, waarna we de lange busrit naar huis konden aanvatten.

Later communiceren we het precieze uur van aankomst. Hou de blog in de gaten.

A bientôt!


Geen opmerkingen: