woensdag 9 mei 2018

Verslag woensdag

De pyjamafuif van gisteren was een groot succes. De hippe dj draaide enkele ludieke en goed gekende schijven van de musical. Ook enkele klassiekers en liedjes uit de foute doos konden hier niet ontbreken. Na veel dansen en zingen kropen de kinderen goedgemutst in hun bed.

De volgende ochtend bedachten enkele leerlingen een list voor onze wandelende wekkers. Het waren dit keer niet de kinderen die het onderspit moesten delven, maar wel meester Peter en meester Erwin die nat afdroopten. :-) 

Na deze opgewekte morgen kropen we samen aan de ontbijttafel, waar ons opnieuw een overheerlijk buffet stond op te wachten.
Met een goedgevulde buik vertrokken we richting Forestia. Het beloofde weer een spannende en avontuurlijke dag te worden. 

Ondanks onze vroege boeking moesten we toch onze plannen wijzigen. Hierdoor konden we 's morgens al onze spierballen tonen op het klimparcours. Elke leerling kon op zijn eigen niveau klimmen, waardoor dit een succeservaring was voor iedereen.

Na twee uur klim- en klauterplezier aten we onze lunch op in het aanliggende speelplein. Een overschot aan energie werd hier nog eens op de proef gesteld, maar ook hier bleken we de kinderen niet klein te krijgen! :-)

Voor de laatste activiteit van deze bosklassen vertrokken we naar het dierenpark. Hier konden de dierenliefhebbers zich zeker uitleven. Uitgerust met wat dierenvoeder lokten we al snel wat hongerige dieren naar de omheining. Geiten, herten, lama's en nog vele andere dieren werden door de leerlingen gevoederd, wat soms tot wat glibberige handen en hilariteit leidde. We zagen ook enekele unieke dieren, zoals de bruine beer, de grijze wolf, de bizon, de gems... Zelfs de marmot kwam zijn holletje uit om onze LODO's te begroeten.

Na een wandeling vol dierenplezier rustten we nog even uit op de speelweide, waarna we de lange busrit naar huis konden aanvatten.

A bientôt!

Geen opmerkingen: